Kippersluis Sierbestrating

Kippersluis Sierbestrating


Naarderstraatweg 5
1399 VR Muiderberg

0294 - 27 14 14

Bezoek website
Wie Kippersluis Sierbestrating BV al eens bezocht heeft, kent ons gigantische bestratingpresentatie. 
Op overzichtelijke en sfeervolle wijze wordt het enorme aanbod getoond doormiddel van modeltuinen. 

Kippersluis Sierbestrating BV is hèt adres om een geslaagde basis voor uw tuin te leggen. Met een uitgebreid assortiment, een goede prijsstelling en een prima service staan onze medewerkers klaar om u te helpen en te adviseren. In onze showtuin kunt u creatieve ideeën opdoen hoe u aan de slag kunt met o.a. sierbestrating, natuursteen, gebakken klinkers, tuinhout, verlichting en tuinhuizen.  

Laat u de aanleg van uw tuin liever over aan een vakbekwame hovenier? Dan kunt u ook bij ons terecht. Wij laten u graag kennismaken met hoveniersbedrijven die al uw wensen kunnen realiseren.

Wij leveren o.a. gebakken klinkers, sierbestrating en natuursteen  in regio: het Gooi, Huizen, Naarden, Bussum, Laren, Blaricum, Zeewolde, Almere, Lelystad, Amsterdam, Amstelveen, Utrecht, Eemnes, Baarn, Soest en Amersfoort. 

Kippersluis Sierbestrating is met recht een groot bedrijf. In onze belevingstuinen/showtuinen van maar liefst 1500m2 worden diversen materialen en stijlen weer gegeven. Omdat Kippersluis sierbestrating u niet uit een folder materiaal wil verkopen hebben wij ervoor gekozen een extreem groot keuze menu te verwerken in de showtuinen.
Kom eens langs en laat u verrassen!